"Balcaniada: Croaţia-Muntenegru", ediția 11, 17-23 Mai

Profil participant proiect cultural: tânăr cu vârsta <= 30 ani; În acest moment toate locurile disponible au fost ocupate, înscrierea în proiect fiind închisă. Participarea este selectivă, citiţi cu atenţie toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!


Pașaportul nu este obligatoriu pentru acest proiect. Intrarea în Muntenegru și Croația se face cu buletinul/cartea de identitate SAU pașaportul.


Cel mai apreciat proiect RomStud oferă participanţilor şansa de a vizita 3 dintre cele mai frumoase oraşe ale mării Adriatice: Dubrovnik (supranumit perla Adriaticii), Kotor şi Budva.

Dubrovnik impresionează prin arhitectura oraşului, zidurile şi fortăreţele vechiului oraş fiind incluse în lista UNESCO a moştenirilor culturale. De asemenea, este şi unul dintre oraşele principale în care celebrul serial Games of Thrones a fost filmat.

Budva, un oraș care îmbină căldura soarelui cu istoria ce s-a scris în mai bine de 2500 de ani, de când a luat naștere, și cu modernitatea acestui secol.Kotor, oraş golf la marea Adriatică impresionează prin relief şi prin frumuseţea medievală conservată.


Consultați GALERIILE FOTO și VIDEO ale proiectului:

Video RomStud prezentare oficială proiect

Video participanți din cadrul ediției Balcaniada 11

Album Foto proiect “Balcaniada: Croaţia-Muntenegru”

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Dubrovnik, Budva şi Kotor, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplică în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am în cadrul proiectului;
 • formarea de noi prietenii, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipa;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.
 • o parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • La finalul proiectului se va emite, la cerere, o Dipliomă de Participare Proiect Cultural European. Această diplomă este importantă și poate fi prezentată în cadrul altor proiecte asociative sau în cadrul interviurilor profesionale de început de carieră pentru obținerea unui stagiu sau unui job.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

 • Vizitarea orașului vechi Dubrovnik și a fortificației antice cu o panoramă excelentă asupra orașului;
 • Vizitarea Catedralei Dubrovnik;
 • Vizitarea sinagogii și a bisericii “St. Blaise”;
 • Vizitarea muzeului de istorie Dubrovnik;
 • Vizitarea Muzeului Games of Thrones (pentru pasionați)
 • Vizitarea și plimbarea pe zidurile cetatii Dubrovnik;
 • Vizitarea la pas a orașului vechi, Golful Kotor (Boka Kotorska), unul dintre cele mai mari din Marea Adriatică, este numit uneori cel mai sudic fiord din Europa. 
 • Vizitarea Cetății Budva și a centrului vechi;
 • Vizitare Budva Dancing girl;
 • Plajă și relaxare pe Mogren beach – Budva;

Costuri şi ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 200€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopţi la hotel 4* (Garni Hotel Milica) în apartamente cvadruple;
 • transport cu autocarul dus-întors pe ruta Bucureşti – Herceg Novi – Bucureşti ;
 • transport cu autocarul pentru vizitarea orașului Budva conform program desfășurare Ziua 2;
 • transport cu autocarul pentru vizitare oraș Dubrovnik conform program desfășurare Ziua 3;
 • transport cu autocarul pentru vizitarea orașului Kotor conform program desfășurare Ziua 4;
 • îndrumare pentru vizitarea oraşului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud.
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii. Mulțumim !

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, ore si detalii autocar) vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare prin e-mail, semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Pentru informații detaliate (hotelul la care vom fi cazați, ore transport, detalii autocar) vă rugăm să citiți cu atenție DOCUMENTUL CU INFORMAȚII DETALIATE prezentat în următoarele slide-uri:

Te rugăm  consulți de asemenea ETAPELE DE ÎNSCRIERE și PARTICIPARE în cadrul proiectului

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai susDOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE și ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud.ro; Telefon: 0744 333 704

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud.ro

RADU VIJA

Preşedinte RomStud

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

MIHAIL NEGULET

Vicepreşedinte RomStud

0747068012 mihail.negulet@romstud-travel.ro

IULIAN STAN

Organizare Proiecte Culturale

0725191601