"Balcaniada: Croaţia - Muntenegru" 2019, ediția 8, 05-11 Septembrie

Profil participant proiect cultural “Balcaniada”: tânăr cu vârsta <= 30 ani. În acest moment, NU mai sunt locuri disponibile. Vă invităm să completați formularul pentru a ocupa un loc pe lista de rezervă a proiectului, iar noi vă vom contacta imediat ce un loc se va elibera. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Pașaportul nu este obligatoriu pentru acest proiect. Intrarea în Muntenegru și Croația se face cu buletinul/cartea de identitate SAU pașaportul.

Cel mai apreciat proiect RomStud Travel continuă an de an să le ofere participanţilor şansa de a vizita 3 dintre cele mai frumoase oraşe ale mării Adriatice: Dubrovnik (supranumit perla Adriaticii), Kotor şi Herceg Novi.

Dubrovnik impresionează prin arhitectura oraşului, zidurile şi fortăreţele vechiului oraş fiind incluse în lista UNESCO a moştenirilor culturale. De asemenea, este şi unul dintre oraşele principale în care celebrul serial Games of Thrones a fost filmat.

Herceg Novi este oraşul muntenegrean localizat la intrarea în Golful Kotor şi la poalele Muntelui Orjen.  Kotor, oraş golf la marea Adriatică impresionează prin relief şi prin frumuseţea medievală conservată.

Astfel, la cererea participanților, lansăm cea de a 8-a ediție a proiectului “Balcaniadacare așteaptă un nou grup de tineri entuziaști ce își doresc depășească granițele interculturale.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Herceg Novi, Dubrovnik şi Kotor, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplică în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat la una dintre cele mai dezvoltate civilizaţii;
 • formarea de noi prietenii, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipa;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi direcționată către o cantină socială pentru oferirea unei mese calde unui om al străzii sau unui orfelinat pentru jucării și hăinuțe.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri şi ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 177€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopţi în camere duble în apartamente de 4* (în Herceg Novi, Muntenegru);
 • transport cu autocarul asigurat pe ruta Bucureşti-Herceg Novi-Bucureşti;
 • transport cu autocarul asigurat pentru vizitarea orașelor Dubrovnik și Kotor conform următorului program:
  • ZIUA 2: Vizitare Dubrovnik ;
  • ZIUA 3: Vizitare Kotor (posibilitatea organizării unei croaziere de-a lungul coastei Adriatice în golful Kotor;
  • ZIUA 4: Vizitare Dubrovnik (plaja și vizitare/urcare cu telegondola pe muntele Srd pentru vizualizarea panoramei orașului vechi);
 • îndrumare pentru vizitarea oraşelor pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud Travel;
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii. Mulțumim !

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, ore si detalii autocar) vă rugăm consultați documentul cu informații utile:: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare, fie prin e-mail, fie înmânat în mod direct , semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect ! În același timp te rugăm să consulți cu atenție etapele de înscriere prezentate mai sus. Mulțumim !

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

RADU VIJA

Preşedinte RomStud

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

DIANA-GEORGIANA ROȘCA

Director Resurse Umane 2019

0756352168 diana.rosca@romstud-travel.ro