Devino membru RomStud

Pregătit(ă) pentru una dintre cele mai frumoase aventuri din viața ta de student și de tânăr profesionist? Ai sub 24 ani (<=24) și vrei să trăiești o experiență unică în cadrul proiectelor culturale RomStud ce se desfășoară astăzi în peste 10 țări și peste 24 de orașe? Alătură-te echipei!

Ești la fel de pasionat ca și noi de călătorii și schimburi interculturale? Vrei să îți faci zeci de prieteni și să îți dezvolți abilitățile de comunicare, prezentare, organizare proiecte și leadership? Vrei sa dobandești o experiență de project management care poate fi prezentată în cadrul interviurilor profesionale de început de carieră pentru obținerea unui job?

În funcție de necesarul echipei, Asociația RomStud recruteaza constant membri noi pentru a-i integra în plecările proiectelor noastre culturale. Implică-te, și începe cea mai tare aventură din viața ta de student și tânăr profesionist!

Procesul de recrutare

1/4

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de recrutare. Răspunsul la întrebarea motivațională va fi evaluat, urmând să primesc un apel telefonic dacă aplicația mea a fost selecționată.

2/4

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

INVITAȚIA

Vei fi automat invitat(ă) să particip ca și îndrumător la următoarele plecări in proiecte. Te vei alătura comunității de group leaders RomStud.

3/4

PERIOADA DE PROBĂ

Vei fi group leader secundar (alături de un membru RomStud group leader principal) la minim două plecări / proiecte culturale înainte de a deveni membru oficial RomStud.

4/4

SELECŢIA FINALĂ

La finalul acestei perioade de probă voi fi definitiv selecționat(ă) pentru a deveni membru oficial RomStud și un contract de voluntariat va fi semnat.

Avantajele de a fi membru RomStud

  • Vei călători in peste 10 țări și peste 24 de orașe în cadrul proiectelor RomStud.
  • Îți vei îmbunătăți abilitățile de comunicare, prezentare și organizare proiecte.
  • Vei cunoaște sute de participanți și vei lega prietenii de viață cu foarte mulți dintre aceștia.
  • Vei fi un group leader excelent în unele dintre cele mai frumoase orașe din lume.
  • Întreaga experiență RomStud va avea o amprentă puternică asupra dezvoltării leadership-ului tău pe plan personal și profesional pentru tot restul vieții.