“Discover Copenhagen Culture!” ediția a 4-a

Profil participant proiect cultural: tânăr cu vârsta <= 30 ani; În acest moment toate locurile disponible au fost ocupate, înscrierea în proiect fiind închisă. Participarea este selectivă, citiţi cu atenţie toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Capitala Danemarcei, cu vedere la strâmtoarea Øresund cu Suedia, reprezintă o legătură culturală şi geografică între Europa continentală şi Scandinavia. Copenhaga este locul în care basmele vechi se împletesc cu arhitectura și designul modern și strălucitor, iar  jazz-ul cald se amestecă cu muzica electronică rece din subsolurile Copenhagăi.

Important centru regional de cultură, business, mass-media şi ştiinţă, cu o localizare strategică şi infrastructură excelentă, Copenhaga are cel mai mare aeroport din Scandinavia, situat la 14 minute cu trenul de centrul oraşului.

Ediția curentă a proiectului “Discover Copenhagen Culture!” se va desfășura la începutul lunii Aprilie, pe parcursul a 4 zile, în perioada 2-5 Aprilie 2022.

Obiectivele proiectului cultural și responsabilitatea socială

 • vizitarea celor mai importante atracţii din Copenhaga, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne și acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice;
 • trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • proiectarea dorinţei de a schimba în bine România și de a aplica exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat;
 • extinderea cercului de prieteni (din diferite zone ale țării, dar și din orașul destinației noastre), dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză;
 • o parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • echipa RomStud susține elevii și studenții olimpici oferind anual, locuri gratuite în edițiile proiectelor.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

 • vizitarea Castelului renascentist Rosenborg;
 • plimbare pe promenada Langelinie și vizitarea celebrei statui din bronz Mica Sirenă (de Edvard Eriksen), înfățișând o sirenă devenind om; sculptura este expusă pe o stâncă lângă litoralul de pe promenada Langelinie, are 1,25 metri înălțime și cântărește 175 de kilograme;
 • vizitarea Palatului Christiansborg situat pe insulița Slotsholmen în centrul capitalei Copenhaga, sediul Parlamentului danez, biroul primului ministru și sediul Curții Supreme daneze;
 • vizitarea SMK – Statens Museum for Kunst- Galeria Națională a Danemarcei, situată în centrul Copenhaga, colectează, înregistrează, întreține, cercetează și tratează arta daneză și străină care datează din secolul al XIV-lea și până în zilele noastre;
 • plimbare pe Bulevardul Strøget, bulevard pietonal cunoscut pentru mulțimea de magazine pentru toate buzunarele, cafenele și muzeul Guinness;
 • vizitare Kastellet, una dintre cele mai bine conservate cetăți din Europa de Nord, care este construită sub forma unui pentagon cu bastioane la colțurile sale;
 • explorarea Turnului rotund, fostul Stellaburgis Hafniens, unul dintre numeroasele proiecte arhitectonice ale creștinului IV al Danemarcei, construit ca observator astronomic.

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 176€ şi include:

 • cazarea timp de 3 nopți în camere de 4 persoane în centrul capitalei;
 • transport cu avionul asigurat pe ruta București-Copenhaga-București;
 • îndrumare și consultanță pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud.
 • Pentru a vizita Danemarca ESTE necesară dovada vaccinarii SAU efectuarea unui test Covid-19 la plecare SAU dovada trecerii prin boală. Dacă vor fi impuse noi restricții Covid-19 care vor face imposibilă desfășurarea proiectului, vom proceda la rambursarea monetară directă a fiecărui participant.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, orele exacte de zbor) vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un acord de participare semnat și ștampilat, care va trebui semnat electronic: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE și ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0744 333 704

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

RADU-IOAN VIJA

Președinte RomStud

0744 333 704 radu.vija@romstud-travel.ro

MIHAIL NEGULET

Vicepreşedinte RomStud

0747 068 012 mihail.negulet@romstud-travel.ro