"Insula de smarald: Thassos", Ediția 3 , 11-16 Septembrie

Profil participant proiect cultural: tânăr cu vârsta <= 30 ani; În acest moment toate locurile sunt ocupate. Vă invităm să completați formularul de înscriere pentru a ocupa un loc pe LISTA DE REZERVĂ. Participarea este selectivă, citiţi cu atenţie toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Proiectul “Insula de smarald: Thassos” își redeschide porțile pentru descoperirea uneia dintre cele mai frumoase insule grecești.

-> Insula Thassos, un tărâm “binecuvântat de zei”, impresionează prin faptul că la orice pas întâlnești o nouă plajă care să îți bucure privirea. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasă și cea mai celebră plajă în partea de N-E a insulei, iar hotelul la care vom fi cazați este la doar câteva minute de mers pe jos de acesta plajă. Alte plaje impresionante ale insulei sunt Paradise, Marble, Makryammos și Aliki. Insula impresionează și prin siturile antice arheologice foarte bine conservate: Acropolis, Agora antică,Teatrul antic, situl arheologic Aliki, vechiul Odeon.

Obiectivele proiectului cultural și responsabilitatea socială

 • vizitarea celor mai importante atracţii ale insulei Thassos, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne și acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice;
 • trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • proiectarea dorinţei de a schimba în bine România și de a aplica exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat;
 • extinderea cercului de prieteni (din diferite zone ale țării, dar și din orașul destinației noastre), dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză;
 • o parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • echipa RomStud susține elevii și studenții olimpici, dar și pe cei care nu au posibilitatea participării la acest tip de proiecte culturale, oferind anual, locuri gratuite în edițiile proiectelor.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

 • vizitarea  Muzeului de Arheologie;
 • explorarea capitalei insulei- Limenas:  vizitarea vechiul port, a Muzeului de Arheologie, dar și a Agorei Antica;
 • vizitarea Templului lui Dionysos și a Teatrului Antic; Capul Evreokastro;
 • pentru doritori, posibilitatea organizării unei croaziere care înconjoară insula, cu plecare din portul situat la 7 minute de mers pe jos de la cazare; turul include oprirea la o selecție de plaje ascunse unde nu se poate ajunge de pe uscat, grătar și prânz la bordul vaporașului;
 • vizitarea Mănăstirii Arhanghelului Mihail;
 • după-amiază petrecută la piscina sirenelor sau piscina naturală a Thassos-ului, Giola;
 • ieșire organizată la tavernă cu formație live și muzică tradițional grecească;
 • plimbare pe plaja Golden Beach, cea mai căutată plajă din Thassos, aflată la 200m de cazare și timp pentru plajă și relaxare.

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 158€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți în apartamente și studiouri de 4 persoane;
 • transport cu autocarul dus – întors pe ruta București – Thassos – București; 
 • transportul asigurat pentru vizitarea obiectivelor culturale din orașul Limenas;
 • transportul asigurat pentru vizitarea piscinei naturale Giola;
 • îndrumare pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud.
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii. Mulțumim!

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (hotelul la care vom fi cazați, ore transport, detalii autocar) vă rugăm consultați DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

DIANA-GEORGIANA ROȘCA

Vicepreședinte și Director Resurse Umane

0749 462 971 diana.rosca@romstud-travel.ro

RADU IOAN VIJA

Președinte RomStud

0753 881 218 radu.vija@romstud-travel.ro