"New York Is Calling You!"

Profil participant proiect cultural: tânăr cu vârsta <= 39 ani; În acest moment toate locurile sunt ocupate. Vă invităm să completați formularul de înscriere pentru a ocupa un loc pe LISTA DE REZERVĂ. Participarea este selectivă, citiţi cu atenţie toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Participanții care au completat formularul de înscriere vor fi selecționați pentru ediția proiectului din primavara anului 2025.

Perioada exactă a ediției Martie-Aprilie 2025 va fi definitivată in următoarele săptămâni.


Documentul cu informații detaliate de mai jos este prezentat ca și exemplu și reprezintă detaliile proiectului din ultima ediție trecută organizată a proiectului. Așa cum apare în document, acest proiect presupune organizarea grupului în camere de 4 persoane.


Pe lângă extinderea lui impresionantă, New York surprinde prin influența sa globală în materie de educație, divertisment, artă, mass-media și modă. Specificitatea cartierelor celui mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, respectiv a monumentelor impunătoare precum Statuia Libertății, Wall Street din Manhattan, Empire State Building, fac din New York simbol al visului american.

Obiectivele proiectului cultural și responsabilitatea socială

 • Vizitarea celor mai importante atracții turistice din  orașul supranumit ”The City That Never Sleeps”;
 • Trăirea unor experiențe unice pentru dezvoltarea personală;
 • Cunoașterea unei civilizații dezvoltate și moderne, prin accesarea bagajului cultural și bogăției istorice specifice ”visului american”;
 • Formarea de noi prietenii, îmbunătățirea abilităților de comunicare și a lucrului în echipă;
 • Îmbunătățirea și exersarea abilităților de comunicare în limba engleză;
 • Aprofundarea exemplelor morale, culturale și educaționale explorate în unul dintre cele mai dezvoltate orașe ale lumii;
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

Vizitarea celor mai cunoscute obiective culturale din zonele principale ale New York-ului – Southern Manhattan, Upper Town și Midtown Manhattan:

 • Federal Hall; Trinity Church; Muzeul Memorial 9/11;
 • Statuia Libertății din New York; Battery Park;
 • St. Paul’s Chapel of Trinity Church Wall Street;
 • Times Square; Grand Central Terminal; Chrysler Building; Rockefeller Center;
 • Catedrala Sfântul Patrick; Radio City Music Hall;
 • Muzeul de Artă Modernă; Empire State Building; Central Park;
 • Metropolitan Museum of Art; Brooklyn Bridge; Strawberry Fields;
 • Belvedere Castle; Muzeul de Istorie Naturală; Lincoln Center.

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup aplicate este de 1200€ şi include:

 • Bilet de avion dus-întors pe ruta București -> New York -> București;
 • Cazare timp de 7 nopți în New York în hoteluri de 3* sau 4* (camere de 4 persoane);
 • Mic dejun american inclus;
 • Recomandarea unui program de desfășurare pe zile, consultanță pentru obținerea vizei B-2;
 • Proiectul nu asigură/include un îndrumător de grup care să însoțească grupurile, însă oferă consultanță online pe toată perioada desfășurării proiectului, până la întoarcerea în țară.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate privind transportul aerian, unitățile de cazare, obținerea vizei, vă rugăm să consultați documentul cu informații detaliate: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare prin e-mail, semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Citește documentul cu informații detaliate

Pentru informații detaliate (detalii zbor, hotelul la care vom fi cazați) vă rugăm să citiți cu atenție DOCUMENTUL CU INFORMAȚII DETALIATE prezentat în următoarele slide-uri:

 

Te rugăm consulți de asemenea ETAPELE DE ÎNSCRIERE și PARTICIPARE în cadrul proiectului

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE și ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0744 333 704

RADU-IOAN VIJA

Preşedinte RomStud

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

MIHAIL NEGULET

Vicepreşedinte RomStud

0747068012 mihail.negulet@romstud-travel.ro