“Paris: istorie și cultură”, ediția a 7-a, Septembrie 2021

Profil participant proiect cultural: tânăr cu vârsta <= 30 ani; În acest moment proiectul nu mai are locuri disponibile. Atât LISTA OFICIALĂ de participanți cât și LISTA DE REZERVĂ sunt complete. Mulţumim pentru interesul mare acordat acestui proiect!

În toamna anului 2016 a luat naștere primul proiect cultural marca RomStud care aducea în prim-plan feericul oraș, cunoscut drept ”Orașul luminilor”: PARIS. Încă de atunci, acest proiect este dedicat fiecărui tânăr care doreşte să cunoască misterele Luvrului şi minunata privelişte oferită de Turnul Eiffel.

Parisul, impresionează prin aerul romantic atribuit locului şi prin viața culturală bogată. Fie că ești atras de bucătăria franceză, de arta și istoria locului, de muzica, bulevardele sau cofetăriile specifice orașului, impresionantul Paris va găsi ingredientul potrivit pentru a-ți va încânta privirea şi sufletul.

Obiectivele proiectului cultural și responsabilitatea socială

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Paris, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat;
 • noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză şi franceză;
 • o parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • echipa RomStud susține elevii și studenții olimpici, dar și pe cei care nu au posibilitatea participării la acest tip de proiecte culturale, oferind anual, locuri gratuite în edițiile proiectelor.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

 • vizitarea Basilica Sacre Coeur (vizitare exterioară și interioară) și dealul Montmarte;
 • vizitarea exterioară a cabaretului istoric Moullin Rouge;
 • vizitare exterioară Mussé des Invalides și plimbare pe Champs-Elysees;
 • vizitarea Catedralei Notre Dame, a Facultății Sorbona și a Pantheonului; plimbare în Grădinile Luxembourg;
 • vizitarea muzeului Orsay și urcare în Arcul de Triumf;
 • croazieră organizată pe Sena și urcare în Turnul Eiffel;
 • vizitare exterioară a piramidei și interioară a Muzeului Luvru;
 • plimbare în Grădinile Tuileries și vizitare Place de la Concorde;
 • vizitarea Domului Invalizilor (Locul înmormântării lui Napoleon, Muzeul de Istorie și Muzeul Armelor);
 • în funcție de preferințele participanților, ultima zi a proiectului este dedicată vizitării în grupuri/grupulețe (în funcție de obiectivul pentru care se optează) a unuia dintre obiective: vizitarea Castelului Versailles sau vizitarea Parcului Disneyland.

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 228€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți în hotel, în camere de 3 persoane;
 • transport cu avionul asigurat pe ruta București-Paris-București (două bagaje de mână cu dimensiuni de 55x40x20cm și 40x20x25cm sunt achiziționate și incluse în biletul de avion precum și îmbarcarea cu prioritate);
 • îndrumare pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud Travel;
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii sau haine și jucării copiilor unui orfelinat/centru de plasament. Mulțumim pentru implicare!

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (hotelul la care vom fi cazați, ore zbor) vă rugăm s ăconsultați DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE și ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0744 333 704

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

RADU IOAN VIJA

Președinte RomStud

0744 333 704 radu.vija@romstud-travel.ro