Retragere Proiect Cultural

Te rugăm să recitești cu atenție ACORDUL DE PARTICIPARE primit, documentul pe care ți l-am trimis pentru a fi semnat electronic, împreună cu factura aferentă proiectului. Acest acord de participare a fost acceptat de tine încă din momentul înscrierii în proiect în momentul când ai bifat “Sunt de acord și confirm că am citit Acordul de Participare al proiectului cultural.”

În primul rand, te rugam să ne trimiți un email oficial la adresa contact@romstud.ro, anunțând retragerea ta, cu subiectul “(Retragere) Proiect și ediția din care te retragi – Numele tău complet”

Având în vedere retragerea ta, este necesar să găsim un înlocuitor.

1) Dacă te retragi cu mai mult de 45 de zile înainte de începerea proiectului, noi avem obligația de a găsi un înlocuitor pentru tine, după care se va finaliza procesul de înlocuire.

2) În cazul în care te retragi cu mai puțin de 45 de zile înainte de începerea proiectului, tu ai obligația de a găsi un înlocuitor:

  • poți începe prin a scrie pe grupul Whatsapp al proiectului: se poate găsi un înlocuitor printre prietenii/cunostiințele celorlalți participanți ai proiectului.
  • odată ce ai găsit un înlocuitor, te rugăm trimite un email la adresa contact@romstud.ro cu datele complete ale înlocuitorului (nume complet, data nașterii, număr telefon, email).
  • putem să te ajutăm și noi, în cazul în care avem incă participanți interesați pe lista de rezervă a proiectului.

În ambele cazuri prezentate mai sus, după realizarea înlocuirii, vom reveni către tine cu transferul retur, mai puțin taxa de retragere standard percepută de transportator și hotelier cu o valoare totală cumulată de 40 Euro care reprezintă contravaloarea constituirii, de către partenerii hotelieri și de transport, a unui nou dosar individual de obținere subvenții hoteliere și de transport pentru noul participant la proiect.

Cele 45 de zile departajează deci responsabilitatea găsirii unui înlocuitor, însă nu înlătură taxa standard de retragere percepută de transportator și hotelier pentru orice retragere din proiect, indiferent de momentul retragerii.

Orice solicitare de retragere trebuie trimisă nu mai târziu de 72h înaintea începerii unui proiect.

Îți stăm oricând la dispoziție pentru orice întrebare/nelămurire!

Numai bine,

Echipa RomStud