“Să cucerim Budapesta” ediția 2, 12-18 Aprilie 2020

Profil participant proiect cultural "Să cucerim Budapesta!": tânăr cu vârsta 18-30 ani. Vă invităm să completați formularul de înscriere pentru a ocupa un loc pe lista participanților proiectului. Formularul va fi evaluat și veți primi un răspuns al selecționării în următoarele 48h. Participarea este selectivă, drept pentru care, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului . Mulţumim!

”Să cucerim Budapesta!” este unul dintre primele proiecte marca RomStud, care a deschis apetitul pentru toate celelalte proiecte în Europa. 

Budapesta, supranumită ”Perla Dunării”, considerată de mulți unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, are o identitate complexă, situată undeva între luxul vestului și simplitatea tradițiilor.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Budapesta, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat;
 • noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de experiența trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat/centru de plasament sau a oamenilor străzii;
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către o cantină socială pentru oferirea unei mese calde oamenilor străzii sau unui orfelinat/centru de plasament pentru jucării și hăinuțe;
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii sau adulți fericiți. Periodic, organizăm ieșiri în comunitate în vederea îndeplinirii acestor obiective sociale. 

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 168€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți în apartamente cu servicii hoteliere (camere duble în apartamente de 4 persoane);
 • transport cu autocarul asigurat pe ruta București-Budapesta-București;
 • îndrumare pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud.
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii sau haine și jucării copiilor unui orfelinat/centru de plasament. Mulțumim pentru implicare!

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (hotelul la care vom fi cazați, ore de plecare) vă rugăm consultați DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE și ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0749 462 971

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

DIANA-GEORGIANA ROȘCA

Vicepreședinte și Director Resurse Umane

0749 462 971 diana.rosca@romstud-travel.ro

RADU IOAN VIJA

Președinte RomStud

0753 881 218 radu.vija@romstud-travel.ro