"Revelion și Ski: Cracovia și Zakopane", 28 Dec 2020 - 3 Ian 2021

Profil participant proiect cultural Revelion Cracovia: tânăr cu vârsta <= 30 ani. În acest moment lista participanților proiectului este deschisă. Vă invităm să completați formularul pentru a ocupa un loc pe lista participanților proiectului. Vă vom contacta imediat ce formularul de înscriere va fi evaluat. Participarea este selectivă, drept pentru care, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului . Mulţumim!

Și în această iarnă continuăm seria Revelioanelor Culturale marca RomStud. Astfel, vă invităm să vă petreceţi noaptea dintre ani alături de un grup tânăr și entuziast. Proiectul cultural European “Revelion și Ski: Cracovia și Zakopane 2020/2021″, se va desfășura pe parcursul a 6 zile.

Cracovia este al doilea oraș ca mărime și unul dintre cele mai vechi din Polonia. Situat pe Vistula (în poloneză Wisła) în regiunea istorică Polonia Mică, orașul datează din secolul al VII-lea. Cracovia a fost de-a lungul vremurilor unul dintre cele mai de seamă centre culturale, academice și artistice ale țării și este unul dintre principalele centre economice ale ei.

Stațiunea de ski Zakopane se află în sudul Poloniei, aproape de granița cu Slovacia. La 1.000 de metri altitudine, Zakopane se întinde într-o vale, între Munții Tatra și Dealul Gubałówka, oferind condiții excelente pentru practicarea sporturilor de iarnă.

La cererea participanților, așa cum s-a întâmplat în toate edițiile trecute ale acestui proiect, este posibil să se organizeze o escale în Budapesta (în drumul de dus spre Cracovia). În acest fel se trece în portofoliu vizitarea a două dintre cele mai frumoase orașe culturale europene. Această escală va fi votată de participanții finali ai proiectului la începutul lunii Decembrie.

Obiectivele acestui proiect cultural și responsabilitatea socială

 • vizitarea celor mai importante atracții culturale din Cracovia;
 • vizitarea târgului  de Crăciun din Budapesta;
 • ski în una din cele mai cunoscute stațiuni de ski internaționale, stațiunea Zakopane;
 • cunoașterea unei civilizații dezvoltate și moderne;
 • acumularea cunoștințelor culturale și istorice și trăirea unor experiențe unice pentru dezvoltarea participanților;
 • dorința de a schimba în bine țara, de a aplica în România exemplele morale, culturale și educaționale pe care le vom observa;
 • formarea de noi prietenii, dezvoltarea comunicării și a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză;
 • o parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • echipa RomStud susține elevii și studenții olimpici, dar și pe cei care nu au posibilitatea participării la acest tip de proiecte culturale, oferind anual, locuri gratuite în edițiile proiectelor.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

 • vizitarea castelului Wawel- Colecția Națională de artă se află la Wawel, fosta reședință a trei dinastii de monarhi polonezi; reședința regală conține expoziții de artă, mobilier istoric, picturi poloneze și europene, obiecte de colecție și tapiserii flamande de secol al XVI-lea;
 • masa de prânz la restaurant tradițional polonez în centrul vechi;
 • vizitarea muzeului History Land;
 • plimbare în centrul vechi și vizitarea târgului de Crăciun Cracovia;
 • turul memorial Auschwitz-Birkenau, a complexului de lagăre de concentrare și exterminare al Germaniei naziste;
 • vizitarea și timp pentru practicarea sporturilor de iarnă în Stațiunea de Ski Zakopane, una din cele mai cunoscute stațiuni de ski internaționale;
 • plimbare în centrul istoric al orașului- centrul istoric al Cracoviei cuprinde Orașul Vechi, Kazimierzul și Castelul Wawel, a fost primul astfel de monument inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în 1978; orașul Vechi (în poloneză Stare Miasto) este cel mai reprezentativ exemplu de centru istoric urban din țară;
 • vizitarea catedralei Cracovia;
 • posibilitatea participării la un concert muzică Chopin;
 • petrecere de Revelion de tip Pub Crawl.

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 188€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți în centrul orașului în apartamente de patru persoane clasificate 4*   (unitate cazare: Apartamenty L5);
 • transport cu autocarul asigurat pe ruta București-Cracovia-București;
 • transport cu autocarul dus-întors asigurat pentru stațiunea de ski Zakopane;
 • transport dus-întors asigurat pentru vizitarea memorialului Auschwitz-Birkenau;
 • consultanță și îndrumare pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud.
 • Pentru vizitarea Poloniei NU este necesară efectuarea unui test COVID-19 și nici carantinare la sosirea în Polonia sau întoarcerea în România. Dacă vor fi impuse noi restricții COVID-19 care vor face imposibilă desfășurarea proiectului, vom proceda la rambursarea monetară directă a fiecărui participant.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, ore și detalii autocar) vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE ștampilat, care va trebui semnat electronic: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE si ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0749 462 971

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

RADU-IOAN VIJA

Preşedinte RomStud

0744 333 704 radu.vija@romstud-travel.ro

DIANA-GEORGIANA ROȘCA

Vicepreședinte și Director Resurse Umane 2019

0749 462 971 diana.rosca@romstud-travel.ro