"Revelion și Ski: Praga 2019/2020", 27 decembrie - 2 ianuarie

Profil participant proiect cultural "Revelion și Ski: Praga 2019/2020": tânăr cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 ani. În acest moment, NU mai sunt locuri disponibile. Vă invităm să completați formularul pentru a ocupa un loc pe lista de rezervă a proiectului, iar noi vă vom contacta imediat ce un loc se va elibera. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Și în această iarnă continuăm seria Revelioanelor Culturale marca RomStud Travel. Astfel, vă invităm să vă petreceţi noaptea dintre ani alături de un grup tânăr și entuziast. Proiectul cultural European “Revelion și Ski: Praga 2019/2020″, se va desfășura pe parcursul a 5 zile.

Praga, una dintre cele mai populare destinații din Europa Centrală, ne fascinează prin arhitectură veche care s-a păstrat excelent mai bine de 600 ani și prin cultură extraordinară pe care acest oraș, supranumit “orașul celor o suta de turnuri” o are de transmis..

Viena (capitală care se va vizita într-o escală de o zi în acest proiect), numită şi capitala culturală a Europei, impresionează prin felul armonios în care istoria se îmbină cu tehnologia, contrastul dintre vechi şi nou devenind astfel, o parte din farmecul vienez. Deasemenea impresionează și cu faimosul târg de Crăciun din “capitala muzicii clasice”.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracții turistice din Praga;
 • vizitarea faimosului târg de Crăciun din Viena;
 • cunoașterea unei civilizații dezvoltate și moderne;
 • acumularea cunoștintelor culturale și istorice și trăirea unor experiențe unice pentru dezvoltarea participanților;
 • dorința de a schimba în bine țara, de a aplica în România exemplele morale, culturale și educaționale pe care le vom observa;
 • formarea de noi prietenii, dezvoltarea comunicării și a lucrului in echipă;
 • dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către o cantină socială pentru oferirea unei mese calde unui om al străzii sau unui orfelinat pentru jucării și hăinuțe.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri si ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 216€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți la hotel de 3* în camere duble și triple (Hotel Arko);
 • mic dejun bufet suedez;
 • transport cu autocarul dus – întors pe ruta București – Praga – București ;
 • transport cu autocarul dus-întors asigurat pentru stațiunile de ski Herlikovice și Liberec (Cehia);
 • transport cu autocarul asigurat pentru escala în Viena și vizitarea faimosului târg de Crăciun ;
 • îndrumare pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud;
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii. Mulțumim !

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, ore si detalii autocar) vă rugăm consultați documentul cu informații utile:: CLICK AICI

Participanții vor primi un acord de participare, fie prin e-mail, fie înmânat în mod direct , semnat și ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE si ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0749 462 971

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro