"Revelion și Ski: Praga", 28 Dec 2021 - 3 Ian 2022

Profil participant proiect cultural: tânăr cu vârsta <= 30 ani; În acest moment toate locurile disponible au fost ocupate, înscrierea în proiect fiind închisă. Participarea este selectivă, citiţi cu atenţie toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Și în această iarnă continuăm seria Revelioanelor Culturale marca RomStud Travel. Astfel, vă invităm să vă petreceţi noaptea dintre ani alături de un grup tânăr și entuziast. Proiectul cultural European “Revelion și Ski: Praga 2020/2021″, se va desfășura pe parcursul a 6 zile.

Praga, una dintre cele mai populare destinații din Europa Centrală, ne fascinează prin arhitectură veche care s-a păstrat excelent mai bine de 600 ani și prin cultură extraordinară pe care acest oraș, supranumit “orașul celor o suta de turnuri” o are de transmis.

Stațiunile de ski Herlikovice și Liberec sunt două dintre cele mai cunoscute pârtii de ski din Cehia. Liberec este situat pe Muntele Isted în Munții Jizera.

Proiectul “Revelion și Ski: Praga” face parte din proiectul istoric al asociației, “Sa cucerim Praga!”

PREZENTARE VIDEO PROIECT “Să cucerim Praga!”

La cererea participanților, așa cum s-a întâmplat în toate edițiile trecute ale acestui proiect, este posibil să se organizeze o escale în Viena (la întoarcerea acasă). În acest fel se poate trece în portofoliu vizitarea a două dintre cele mai frumoase capitale europene.

Obiectivele acestui proiect cultural și responsabilitatea socială

 • vizitarea celor mai importante atracții culturale din Praga;
 • cunoașterea unei civilizații dezvoltate și moderne;
 • acumularea cunoștințelor culturale și istorice și trăirea unor experiențe unice pentru dezvoltarea participanților;
 • dorința de a schimba în bine țara, de a aplica în România exemplele morale, culturale și educaționale pe care le vom observa;
 • formarea de noi prietenii, dezvoltarea comunicării și a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză;
 • o parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • echipa RomStud susține elevii și studenții olimpici  oferind anual, locuri gratuite în edițiile proiectelor.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

 • vizitarea Podului Carol (Karlov Most ) și croazieră (vapor acoperit încălzit) ghidată pe fluviul Viltava;
 • prânz la restaurant cu specif ceh (rezervare de grup);
 • plimbare în centrul vechi, vizitare exterioară Piață Wenceslas, muzeul Narodni Museum, Piața Carol;
 • vizitarea târgului de Crăciun Praga și Viena (dacă escala se va organiza);
 • ski și sporturi de iarnă în stațiunile Herlikovice și Liberec (Cehia);
 • vizitarea castelului Praga (Praszky Hrad), a catedralei  Vitus și a turnului de sud al catedralei Vitus și vizitarea bisericii Sf George;
 • vizitarea obiectivelor situate pe Dealul Petřín: plimbarea cu funicularul din Praga, “Tour Eiffel Praga”, Muzeul Oglinzilor, Observatorul Astronomic;
 • în Piața Carol se poate vizita, în funcție de preferințe: Muzeul de Ciocolată, Muzeul Torturii, Muzeul de Ceară, Muzeul Comunismului.

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 218€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți la hotel de 3* în camere duble și triple;
 • mic dejun bufet suedez;
 • transport cu autocarul dus – întors pe ruta București – Praga – București ;
 • transport cu autocarul asigurat pentru stațiunile de ski Herlikovice și Liberec (Cehia);
 • îndrumare pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud;
 • Pentru vizitarea Cehiei ESTE necesară dovada vaccinarii SAU efectuarea unui test Covid-19 la plecare SAU dovada trecerii prin boală. Dacă vor fi impuse noi restricții Covid-19 care vor face imposibilă desfășurarea proiectului, vom proceda la rambursarea monetară directă a fiecărui participant.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, ore și detalii autocar) vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE ștampilat, care va trebui semnat electronic: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE si ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0744 333 704

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

RADU-IOAN VIJA

Preşedinte RomStud

0744 333 704 radu.vija@romstud-travel.ro

MIHAIL NEGULET

Vicepreşedinte RomStud și Director Organizare Proiecte

0747 068 012 mihail.negulet@romstud-travel.ro