“Să cucerim Lisabona”, edițiile 1&2&3

Profil participant proiect cultural Lisabona: tânăr cu vârsta <= 28 ani. Acest proiect este deschis strict foștilor participanți ai proiectelor RomStud și persoanelor recomandate de aceștia. În acest moment NU mai sunt locuri disponibile! Vă invităm să completaţi formularul pentru a ocupa un loc pe lista de rezervă.

În anul 2017 a luat naștere proiectul cultural “Să cucerim Lisabona!”. Acesta a avut un succes teribil în așa fel încât 3 ediții au fost completate în mai puțin de 48h de la deschiderea înscrierilor. Participanții vor cunoaște misterele castelului Sao Jorge și minunata priveliște oferită de turnul Belem.

Cele 3 ediții ale proiectului au loc în lunile Noiembrie și Decembrie 2017 pe parcursul a cinci zile pline de aventuri culturale:

 • Ediția 1:  13-17 Noiembrie 2017;
 • Ediția 2: 20-24 Noiembrie 2017;
 • Ediția 3: 04-08 Decembrie 2017.

Lisabona, una dintre capitalele romantice ale Europei are inima orașului denumită „Baixa” sau “Orașul de Jos”, zonă unde se află Castelul Sao Jorge și Catedrala Sfânta Maria Maior. Cel mai vechi cartier al orașului este Alfama, aproape de râul Tejo.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Lisabona, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat la una dintre cele mai dezvoltate civilizaţii;
 • formarea de noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

Responsabilitate sociala

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri si ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 215€ şi include:

 • cazarea în apartamente având camere duble, triple sau cvadruple, paturile pot fi single, duble, sau suprapuse;
 • transport cu avionul dus-întors București-Lisabona-București;
 • îndrumare pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • ghidare culturală pentru vizitarea principalelor obiective turistice ale orașului;
 • materiale informative RomStud Travel.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (transport, hotelul la care vom fi cazați, orele exacte de zbor) vă rugăm consultați documentul cu informații utile: CLICK AICI

Etape Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să avizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect ! În același timp te rugăm să consulți cu atenție etapele de înscriere prezentate mai sus. Mulțumim !

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

Radu VIJA

Preşedinte Fondator RomStud Travel Preşedinte activ 2010-2014

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

Alex Ivan

Membru de onoare RomStud Travel Preşedinte activ 2014-2017

0751971117 alex.ivan@romstud-travel.ro