"Să cucerim Viena!", ediția 10, 22 - 28 Februarie 2022

Profil participant proiect cultural: tânăr cu vârsta <= 30 ani. În acest moment, lista participanților este deschisă. Vă invităm să completați formularul de înscriere pentru a ocupa unul dintre locurile disponibile , iar noi vă vom contacta imediat ce formularul de înscriere va fi evaluat. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Proiectul cultural european “Să cucerim Viena!” a început în anul 2016 şi continuă an de an să conducă noi tineri către “capitala valsului”.

Proiectul cultural european “Să cucerim Viena!”, ediția 10, se va desfășura la finalul lunii februarie 2022, pe parcursul a 6 zile. Viena, numită şi capitala culturală a Europei, impresionează prin felul armonios în care istoria se îmbină cu tehnologia, contrastul dintre vechi şi nou devenind astfel, o parte din farmecul vienez.

La cererea participanților, așa cum s-a întâmplat în primele nouă ediții ale acestui proiect, este posibil să se organizeze două escale, una în Budapesta (la drumul de dus) și una în Bratislava (la întoarcerea acasă). În acest fel se trece în portofoliu vizitarea a trei dintre cele mai frumoase capitale europene legate între ele de povestea aceluiași fluviu, Dunărea.

Găsiți AICI albumul foto complet al ediției precedente ”Să cucerim Viena!”.

Obiectivele acestui proiect cultural și responsabilitatea socială

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice din Viena, un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat la una dintre cele mai dezvoltate civilizaţii;
 • formarea de noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • o parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii;
 • echipa RomStud susține elevii și studenții olimpici  oferind anual, locuri gratuite în edițiile proiectelor.

Sumarizarea programului de desfășurare al proiectului

 • vizitarea catedralei Stephansplatz si a turnului catedralei cu o panorama excelenta asupra orasului;
 • vizitarea complexului Palatului Schonbrunn si a grădinii Zoologice Viena care se afla in interiorul complexului Schonbrunn;
 • plimbare în centrul vechi, vizitarea exterioara a Operei, a Senatului si a primariei orasului;
 • vizitarea Palatului Hofburg (palatul Sisi si al imperiului austo-ungar);
 • vizitarea Turnului Dunarii (cel mai inalt punct al orasului cu un restaurant rotativ in partea de sus);
 • vizitarea Palatului Belvedere (palat care gazduieste o extraordinara colectie de arta printre care si tabloul “Sarutul” al pictorului Klimt);
 • Vizitarea muzeelor de Istorie Naturala si Muzeului Militar;

Costuri si ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 178€ şi include:

 • cazare timp de 4 nopţi în camere cvadruple in hotel de 3*;
 • transport cu autocarul dus – întors pe ruta Bucureşti – Viena – Bucureşti;
 • îndrumare pentru vizitarea orașului pe parcursul călătoriei;
 • materiale informative RomStud;
 • Pentru vizitarea Austrieei ESTE necesară dovada vaccinarii SAU efectuarea unui test Covid-19 la plecare SAU dovada trecerii prin boală. Dacă vor fi impuse noi restricții Covid-19 care vor face imposibilă desfășurarea proiectului, vom proceda la rambursarea monetară directă a fiecărui participant.

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (hotelul la care vom fi cazați, ore transport, detalii autocar) vă rugăm consultați DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE, ștampilat care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Etapele de Înscriere

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE si ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0744 333 704

Îți stăm oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare/nelămurire: contact@romstud-travel.ro

RADU VIJA

Preşedinte RomStud

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

MIHAI NEGULET

Vicepreşedinte RomStud și Director Organizare Proiecte

0747068012 mihail.negulet@romstud-travel.ro