Testimoniale

ZECI de proiecte, SUTE de obiective turistice vizitate, MII de impresii din partea participanților, însă ceea ce definește cu adevarăt activitatea și munca noastră sunt cele ‘câteva’ 10 000 de amintiri împreună cu voi concretizate în mai mult de 100 000 de poze, video și momente de neuitat. Vă mulțumim pentru toate aceste momente trăite împreună!

_____________________________________________________________________

Prima prezentarea video de mai jos reprezintă o manieră simplă de a vă mulțumi vouă, tuturor celor care ați trecut pragul proiectelor noastre culturale organizate din 2010 și până astăzi.

Următoarele clip-uri video prezintă diferite scene ale proiectului istoric al asociației RomStud Cultural Discover, “Să cucerim Praga!”, proiect cultural care a început în iulie 2010 și impresii veridice din partea participanților.

_____________________________________________________________________

Rubrica ”Ce spun particiapanții?” reunește o parte dintre mesajele transmise de către foștii participanți ai proiectelor RomStud. Aceștia și-au dat acordul cu privire la publicarea pe pagina pe pagina noastră a propriilor fotografii și impresii.

An de an, Comunității RomStud i se alătură sute de participanți noi care aleg să-și înceapă turul experiențelor culturale prin intermediul proiectelor RomStud. Pe alocuri sceptici, cu multe întrebări, dar și cu nelipsitele dubii ”Oare ce propuneți voi este real? Nu este o țeapă?”.

Ce spun participanții?

Proiectele RomStud mi-au marcat studenția încă din primul an de facultate când am mers în Bulgaria în 2015 de 1 mai. Îmi amintesc cu drag acel proiect pentru energia, bucuria și libertatea pe care le-am simțit, pentru primul Mafia jucat, pentru locurile descoperite și pentru că mi-a scos în cale doi oameni extraordinari care mi-au devenit prieteni apropiați. Ar mai fi de menționat și proiectul de Revelion Praga 2018/19 cu primul party în tramvai, dar asta e altă poveste... 😁

— Marina

Dacă ești în căutare de experiențe inedite, ești sociabil și dornic de cunoaștere, RomStud este soluția. Am participat la proiectul Praga32 și pot spune că m-am întors în România cu un bagaj plin de amintiri, am cunoscut oameni extraordinari și am legat prietenii. În Praga, fiecare zi îți aduce ceva nou; tu trebuie doar sa profiți la maxim! Felicitări RomStud 💕!

— Cristina

M-am înscris în program cu gândul că voi avea parte de o excursie culturală decentă (poate puțin plictisitoare) în orașul lui Kafka, însă așteptările mele au fost complet date peste cap. Nu numai că am iubit atmosfera Pragăi cu istoria ei milenară și am descoperit viața de noapte a orașului, dar m-am distrat pe cinste și, mai presus de toate acestea, am legat prietenii cu oameni extraordinari. De departe una dintre cele mai memorabile experiențe din viața mea.

— Marius

Uitându-mă înapoi, mă bucur că am avut curajul de a participa la proiectul ,,Să cucerim Praga”, deoarece acum pot spune că această experiență ocupă un loc fruntaș în clasamentul meu personal. Pe scurt, zilele petrecute alături de echipa RomStud și ceilalți studenți au fost zile foarte intense, cu râsete până la urechi, noutăți la orice pas, atmosferă prietenoasă și distracție cât cuprinde. De asemenea, oportunitatea culturală de a experimenta viața în capitale europene a fost de-a dreptul inedită pentru mine. No regrets.

— Elena-Cristiana

Am participat la proiectul Praga 32 și pot spune cu sinceritate că fost cea mai frumoasă experiență de care am avut parte. Pe lângă faptul că orașul este superb și obiectivele recomandate au fost impresionante, grupul de participanți a făcut aceasta experiență să fie desăvâșită. După terminarea proiectului am rămas cu amintiri de neuitat și prieteni pe viață. Mulțumesc echipei RomStud pentru coordonarea excelentă a proiectului și pentru oportunitatea de a face parte din această comunitate.

— Ana-Maria

Praga 32 nu a fost pentru mine doar o experiență, a fost universul meu pentru câteva zile, universul tuturor. Am întânlit oameni frumoși, am legat prietenii pe viață, am zâmbit încontinuu și fiecare zi a fost ca o simfonie pe care am dansat în timp ce vizitam. Cu siguranță au fost cele mai frumoase 4 zile din viața mea!

— Diana

Călătoriile RomStud cred că au fost cele mai tari experiențe din viața mea de student și din anii după terminarea facultății. Și da, jumătatea mi-am cunoscut-o în proiectul din Viena, deci thanks guys for creating life memories ! :D

— Razvan

Super aventură atunci când am fost în Roma cu echipa RomStud. Tot ce am vizitat, faptul că am mers pe jos 10 de km în 4 zile, ieșirile de seară, tot grupul tânăr, relativ de aceeași vârstă, de la organizatori la cei care au venit, prietenii pe care mi i-am făcut atunci și care îmi sunt foarte apropiați și astăzi, tot ce am văzut și pe toți cei pe care i-am cunoscut, I had a real blast ! Keep on with the good work RomStud Team!

— MADALINA

Am participat la proiectul din Praga în 2015, proiectul Praga8. De departe cea mai tare experiență a verii și probabil una dintre cele mai frumoase vacanțe ale mele. În afară de faptul că Praga este un oraș superb, oamenii și grupul, distracția și socializarea sunt elementele magice ale proiectelor RomStud. Mulțumesc !

— ALINA