"Insula de smarald: Thassos", Ediția 2 , 24-29 SEPTEMBRIE

Profil participant proiect cultural "Insula de smarald: Thassos": tânăr cu vârsta <= 30 ani. În acest moment, NU mai sunt locuri disponibile. Vă invităm să completați formularul pentru a ocupa un loc pe lista de rezervă a proiectului, iar noi vă vom contacta imediat ce un loc se va elibera. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Proiectul “Insula de smarald: Thassos” își redeschide porțile pentru descoperirea uneia dintre cele mai frumoase insule grecești.

-> Insula Thassos, un tărâm “binecuvântat de zei”, impresionează prin faptul că la orice pas întâlnești o nouă plajă care să îți bucure privirea. Plaja Golden Beach este cea mai frumoasă și cea mai celebră plajă în partea de N-E a insulei, iar hotelul la care vom fi cazați este la doar câteva minute de mers pe jos de acesta plajă. Alte plaje impresionante ale insulei sunt Paradise, Marble, Makryammos și Aliki. Insula impresionează și prin siturile antice arheologice foarte bine conservate: Acropolis, Agora antică,Teatrul antic, situl arheologic Aliki, vechiul Odeon.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracţii turistice ale insulei Thassos;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplica în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat;
 • noi prieteni, dezvoltarea comunicării şi a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat sau a unei cantine sociale din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi  direcționată către un orfelinat pentru jucării și hăinuțe sau către o cantină socială pentru a oferi o masă caldă completă unui om al strazii.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face mai multe persoane fericite. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri și ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 158€ şi include:

 • cazarea în studiouri pentru 3 si 4 persoane;
 • transport cu autocarul dus-întors București-Thassos-București;
 • îndrumare culturală pentru vizitarea principalelor obiective turistice ale orașului;
 • materiale informative RomStud Travel;
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al strazii. Mulțumim!

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (hotelul la care vom fi cazați, ore transport, detalii autocar) vă rugăm consultați DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE si ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0753 881 218

RADU VIJA

Preşedinte RomStud

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

MIHAIL NEGULET

Vicepreşedinte RomStud 2019 Director Proiecte

0747068012 mihail.negulet@romstud-travel.ro Descarcă CV

DIANA ROȘCA

Director Resurse Umane 2019

0784532875 diana.rosca@romstud-travel.ro