"Cultură Renascentistă: Veneția - Verona - Lubliana", 1-7 NOIEMBRIE 2019

Profil participant proiect cultural "Cultură Renascentistă: Veneția - Verona - Lubliana",: tânăr cu vârsta <= 30 ani. În acest moment, NU mai sunt locuri disponibile. Vă invităm să completați formularul pentru a ocupa un loc pe lista de rezervă a proiectului, iar noi vă vom contacta imediat ce un loc se va elibera. Participarea este selectivă, citiţi toate informaţiile detaliate ale proiectului. Mulţumim!

Pașaportul nu este obligatoriu pentru acest proiect. Intrarea în Italia și Slovenia (țările vizitate) și Ungaria (țară tranzitată) se face cu buletinul/cartea de identitate SAU pașaportul.

Proiectul “Cultură Renascentistă: Veneția – Verona – Lubliana” își deschide porțile pentru descoperirea a 3 din cele mai frumoase orașe culturale ale Europei.

-> Veneția impresionează prin frumusețea canalelor legate prin cele peste 400 poduri micuțe. Catedralele istorice și latura artistică renascentistă completează orașul care se lasă descoperit de aproximativ 25 milioane vizitatori anual.

-> Verona, orașul dragostei, orașul Shakespirian în care Romeo și Julieta și-au scris istoria, impresionează prin arena romană și catedralele gotice poziționate într-un centru antic conservat perfect, care poate fi descoperit complet la pas într-o zi de vizitare.

-> Lubliana, impresionează prin centrul istoric, castelul medieval și podul dragonului, oraș care poate fi descoperit perfect în cadrul unei escale de vizitare la întoarcerea spre casă.

-> La cererea participanților este posibil să se organizeze o escală în Budapesta (la drumul de dus). În acest fel se trece în portofoliu vizitarea a patru dintre cele mai frumoase orașe culturale europene.

Obiectivele acestui proiect cultural

 • vizitarea celor mai importante atracții turistice din Veneția, Verona și Lubliana , un adevărat maraton cultural;
 • cunoaşterea unei civilizaţii dezvoltate şi moderne;
 • acumularea cunoştinţelor culturale şi istorice şi trăirea unor experienţe unice pentru dezvoltarea participanţilor;
 • dorinţa de a schimba în bine în ţară, de a aplică în România exemplele morale, culturale şi educaţionale pe care le-am observat;
 • noi prietenii, dezvoltarea comunicării și a lucrului în echipă;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba engleză și italiană.

Responsabilitate socială

Pentru cei care nu vor avea posibilitatea poate niciodată să participe la acest tip de proiecte culturale:

 • La finalul proiectului ne vom aminti cu drag de aventura trăită și ne vom mobiliza pentru a veni în ajutorul copiilor unui orfelinat din București.
 • O parte din suma aferentă plății acestui proiect va fi direcționată către o cantină socială pentru oferirea unei mese calde unui om al străzii sau unui orfelinat pentru jucării și hăinuțe.
 • Prin simpla participare la acest proiect veți face câțiva copii fericiți. La întoarcerea în țară o să vă invităm pe toți să participați la această acțiune caritabilă!

Costuri şi ce este inclus

Costul aferent proiectului cultural în urma reducerilor de grup cultural aplicate este de 188€ şi include:

 • cazarea timp de 4 nopți în camere superioare duble și triple;
 • mic dejun italian asigurat;
 • transport cu autocarul asigurat pe ruta București-Veneția-Verona-Lubliana-București;
 • transport cu autocarul asigurat pentru vizitarea orașelor Verona și Lubliana conform următorului program:
  • ZIUA 2 (2 Noiembrie) : Vizitare Veneția după procesul de check-in;
  • ZIUA 3 (3 Noiembrie) : Vizitare Verona;
  • ZIUA 4 (4 Noiembrie) : Vizitare Veneția, partea lagunară (posibilitatea organizării unei croaziere pentru vizitarea insulelor lagunei venețiene: Murano, Burano și Torcello);
  • ZIUA 5 (5 Noiembrie) : Vizitare Veneția;
  • ZIUA 6 (6 Noiembrie) : Vizitare Lubliana la întoarcerea spre casă;
 • îndrumare pentru vizitarea orașelor pe parcursul călătoriei;
 • îndrumare pentru vizita de grup gratuită a bisericii San Marco în ZIUA 5 a proiectului;
 • materiale informative RomStud;
 • Obiectivul social al asociației RomStud Travel: prin participarea ta la acest proiect oferi o masă caldă completă unui om al străzii. Mulțumim !

Înscrie-te acum

Pentru informații detaliate (hotelul la care vom fi cazați, ore transport, detalii autocar) vă rugăm consultați DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE: CLICK AICI

Participanții vor primi prin e-mail un ACORD DE PARTICIPARE ștampilat, care va trebui semnat în două exemplare până la data începerii proiectului: CLICK AICI

Înscrie-te acum

Ți-ai dorit vreodată să călătorești studențește și să vezi unele dintre cele mai vizitate capitale și orașe ale lumii? Ai vrut să vizitezi obiective culturale de dimineața până seara într-un grup mare de tineri entuziasmați și plini de viață?

1/5

ÎNSCRIEREA

Completez formularul de înscriere (este rapid, durează aproximativ 4 minute ) din cadrul proiectului cultural ales. Formularul va fi evaluat, urmând să primesc un răspuns definitiv asupra selecționării mele în proiect în următoarele 48h.

2/5

Contact RomStud: contact@romstud-travel.ro

Selecţia

Dacă am fost selecționat(ă), primesc un e-mail oficial de participare în care sunt explicați pașii necesari finalizării înscrierii. Voi primi de asemenea programul de desfășurare recomandat al proiectului și alte informații utile.

3/5

Acordul

Ulterior selecționării voi primi un exemplar al acordului de participare în cadrul proiectului, semnat și ștampilat de către membrii Echipei RomStud, pe care îl voi semna la rândul meu, electronic, prin platforma Sign Request.

4/5

Comunicarea

Până la plecarea propriu-zisă continui să primesc constant mesaje informative (ex: program de desfășurare recomandat, reguli și restricții vamale, procesul de check-in) pe grupul Whatsapp creat pentru fiecare proiect cultural RomStud.

5/5

Plecarea

Ziua cea mare a venit : încărcați cu voie bună și energie pozitivă nu ne mai rămâne decât să ne luăm zborul sau să ne urcăm în autocar și să fim pregătiți pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de viață.

Coordonatorii proiectului

Nu ezita să întrebi orice nelămurire ai avea referitoare la organizarea acestui proiect! În același timp, înainte de a adresa orice întrebare, te rugăm să consulți cu atenție ETAPELE DE ÎNSCRIERE prezentate mai sus, DOCUMENTUL CU INFORMAȚII UTILE si ACORDUL DE PARTICIPARE.

E-mail: contact@romstud-travel.ro; Telefon: 0753 881 218

RADU VIJA

Preşedinte RomStud

0744333704 radu.vija@romstud-travel.ro

MIHAIL NEGULET

Vicepreşedinte RomStud 2019 Director Proiecte

0747068012 mihail.negulet@romstud-travel.ro Descarcă CV

DIANA ROȘCA

Director Resurse Umane 2019

0784532875 diana.rosca@romstud-travel.ro